Babyshower organiseren? Dan is waarschijnlijk je beste vriendin, (schoon)zus, collega of nichtje zwanger! Gefeliciteerd! Natuurlijk kijken jullie allemaal ontzettend uit naar de komst van de baby en daarom willen jullie de aanstaande moeder in het zonnetje zetten tijdens een babyshower! Super lief! Maar hoe organiseer je een babyshower? Wij delen onze beste tips met jullie!

babyshower-versiering

Babyshower organiseren, wanneer?

Een babyshower organiseer je als de aanstaande moeder al een tijdje zwanger is, maar natuurlijk niet op het punt dat de bevalling ieder moment kan gaan gebeuren!

We willen natuurlijk niet dat de bevalling TIJDENS de babyshower plaatsvindt (al zou dat wel een goed verhaal opleveren!) en daarbij is de mommy to be aan het einde van haar zwangerschap snel moe en we willen natuurlijk wel dat ze van de babyshower kan genieten!

Een babyshower kun je daarom het beste organiseren als de aanstaande moeder ongeveer 6 à 7 maanden zwanger is (dus vanaf de 25e week).

VOOR 15.00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

Babyshower versiering

Babyshower versiering mag natuurlijk niet ontbreken op de babyshower! Zet de mommy to be extra in het zonnetje met een leuke sjerp of badge en kleed de ruimte feestelijk aan met slingers en ballonnen.

Tip: kies één babyshower collectie die je mooi vindt en kies daar de decoratie uit. Dat zorgt ervoor dat alles mooi bij elkaar past. Als dezelfde kleuren steeds terugkomen, wordt je decoratie stijlvol en oogt het niet rommelig.

Het thema van een babyshower is van oudsher vaak roze (babyshower meisje) of blauw (babyshower jongen), maar de neutrale babyshower wordt steeds populairder!

babyshower-versiering

GRATIS RETOURNEREN - BINNEN NEDERLAND

babyshower-spelletjes

23 originele babyshower spelletjes

Maar wat ga je nou doen op zo’n babyshower? Nou, spelletjes natuurlijk! Maar wel leuke spelletjes waar de mommy to be ook blij van wordt.

Ben je op zoek naar originele babyshower spelletjes? Wij gingen op onderzoek en vonden er maar liefst 23! Van klassieke babyshower spelletjes als ‘luiers versieren’ tot ‘raad het kinderliedje’ en ‘wie zou eerder… (huilen bij de bevalling?).

De leukste kant-en-klare babyshower spelletjes vind je in onze webshop. Zoals bijvoorbeeld het ‘How big is the baby bump’-spel, voorspellingssets, gastenboek en the babyshower game!

ACHTERAF BETALEN - MET KLARNA

21 makkelijke babyshower hapjes

Maar natuurlijk is een babyshower niet compleet zonder de lekkerste babyshower hapjes! Dus duik allemaal de keuken in en neem je lekkerste babyshower hapje mee voor de mommy to be!

Komt jouw creatieve brein ook niet verder dan iets met muisjes…? Dan heb je geluk, want wij gingen op zoek naar de 21 lekkerste babyshower hapjes, met als voorwaarde dat ze allemaal makkelijk én snel te maken zijn.

Van chocolade zoenen met muisjes tot popcorn en van Oreo’s tot chocolade. Deze babyshower hapjes zijn dus ook perfect als je géén keukenprinses bent!

babyshower-hapjes

GRATIS VERZENDING VANAF €50

babyshower-gastenboek

Babyshower gastenboek

Laat de aanstaande moeder extra lang nagenieten van de geweldige babyshower en laat een gastenboek voor haar achter. Dat is meteen een leuk activiteit voor op de babyshower: laat allemaal wat liefs achter voor de mommy to be, zodat ze dat later op haar gemakje (nog een keer of twintig) terug kan lezen. Bemoedigende woorden en de belofte dat je komt oppassen zijn hoogstwaarschijnlijk ook heel welkom!

Kies je voor een klassiek gastenboek of ga je voor een origineel gastenboek wat meteen een leuke eyecatcher voor in de babykamer wordt?

SPAAR VOOR KORTING OP JE BESTELLING