babyshower-decoratie-4
We hebben babyshower decoratie in alle kleuren, van klassiek baby blauw tot modern roségoud.

De mooiste babyshower decoratie

Jahoe! Je beste vriendin is zwanger! Hoe gaaf is het dan om de aanstaande moeder te verrassen met een babyshower? Natuurlijk is het wel belangrijk dat ze niks door heeft, dus je moet goed oppassen met de geheime app-groep en snel nog een smoesje bedenken voor de afgesproken datum.

Als voor alle andere meiden duidelijk is wanneer en waar het gaat gebeuren, dan is het tijd om op zoek te gaan naar babyshower decoratie. Dat lijkt misschien een lastige klus, maar gelukkig kunnen wij je daar heel goed bij helpen. Wij hebben namelijk heel veel babyshower decoratie per collectie verdeeld, zodat er altijd wel wat aansluit bij de Mommy to be!

babyshower-decoratie-5
De Hello World collectie zit vol met babyshower decoratie, die je kunt gebruiken als de Mommy to Be zwanger is van een jongen of van een meisje.

Genderneutrale babyshower decoratie

Weet je nog niet of de aanstaande moeder een jongetje of een meisje krijgt? Geen enkel probleem! Onze ‘Hello World’ collectie is namelijk helemaal gender neutraal, door de combinatie van mintgroen en roségoud. In deze hippe collectie vind je alle babyshower decoratie die je nodig hebt, van rietjes tot bordjes en van slingers tot ballonnen.

babyshower-decoratie
Dit babyshower gastenboek is super leuk om cadeau te geven aan de aanstaande moeder.

Babyshower cadeaus

Vraag je je af wat je cadeau moet geven aan een aanstaande moeder? Wij kunnen je daarbij helpen! Onze ‘Oh Baby’ collectie bevat heel veel leuke cadeaus voor een Mommy to Be. Daarnaast hebben we ook nog ‘Bonjour Baby-’ cards en een Babyshower boekje. Super leuk om te geven!

babyshower-decoratie-6
Ons ‘We Wonder What You Are’ thema is perfect voor een Gender Reveal party.

Gender reveal

Zoek je een leuke manier om iedereen te laten weten dat jullie een jongetje of een meisje krijgen? Dan hebben we heel veel manieren om dat op een spectaculaire manier te doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze hippe confetti kanonnen, gevuld met roze confetti of blauwe confetti. Of de ‘Mega Ballon Gender Reveal’? Daarmee maak je van de bekendmaking echt een knallend feest!

babyshower-decoratie-3
Ons ‘Oh Baby’ thema bestaat uit prachtige gouden babyshower decoratie, gecombineerd met hout en roze en blauw.

Zoek je nog babyshower decoratie?

Ben je nog op zoek naar leuke babyshower decoratie die je niet op onze website kunt vinden? Geen enkel probleem! Stuur ons gerust een berichtje en wij gaan voor je op zoek bij onze leveranciers.

Welk babyshower decoratie thema vinden jullie het mooist?

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie!