babyshower-versiering
Ons Twinkle Twinkle thema staat prachtig op iedere babyshower, door de genderneutrale roségouden kleur.

Heb je binnenkort een babyshower, maar vind je het lastig om de juiste babyshower versiering te vinden? Laat ons je dan helpen! We hebben al onze babyshower versiering handig onderverdeeld in verschillende thema’s, zodat alle babyshower decoratie perfect bij elkaar past.

Hieronder geven we een kort overzicht van de verschillende babyshower versiering thema’s die we in onze webshop hebben. Kijk je mee?

babyshower-versiering-3
Met deze grote roségouden folieballonnen maak je direct een statement.

Babyshower versiering – Twinkle Twinkle

Met ons babyshower versiering van ‘Twinkle Twinkle‘ kun je alle kanten op. Weet je nog niet of het een jongetje of een meisje wordt? Dan zit het thema vol met genderneutrale roségouden babyshower versiering. Is het geslacht al wel bekend? Dan kun je dat heel gemakkelijk aanvullen met bijvoorbeeld roze confetti ballonnen of blauwe confetti ballonnen.

Daarnaast zit dit thema vol met leuke babyshower spelletjes voor tijdens de babyshower, zoals bijvoorbeeld de babyshower voorspellingsset. Je kunt alle aanwezige gasten de meegeleverde voorspel kaarten laten invullen. Raad o.a. het gewicht en de lengte van de baby en omschrijf hoe de baby eruit zal zien. De ouders zullen het super leuk vinden om alle voorspellingen terug te lezen als de baby er eenmaal is!

babyshower-versiering-4
Ons ‘Oh Baby’ thema combineert natuurlijke kleuren prachtig met goud.

Babyshower versiering – Oh Baby

Is roségoud niet helemaal je kleur? Geen probleem! We hebben namelijk ook babyshower versiering met de kleur goud. In ons ‘Oh Baby’ thema vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een babyshower. Van paper fans tot slingers en van een cake topper tot photobooth props.

Vooral de photobooth props zijn een echte aanrader voor een babyshower. Zo heb je direct een leuke activiteit én zorg je ervoor dat de aanstaande moeder nog lang kan nagenieten van de babyshower met een heleboel hilarische foto’s.

babyshower-versiering-5
Laat alle dames een wens achterlaten voor de mommy to be!

Babyshower versiering – Babyshower Gastenboek

Het grootste nadeel aan een babyshower? Het is zo snel voorbij! Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen nog lang kan nagenieten van de grote dag. Dat doe je natuurlijk door veel foto’s te maken, maar het is ook leuk als alle dames wat persoonlijks op kunnen schrijven voor de aanstaande moeder.

Dat kan bijvoorbeeld in een babyshower gastenboek. We hebben originele babyshower gastenboeken, zoals bijvoorbeeld de houten blokken en houten frame, maar ook een klassieke variant, zoals het ‘Oh Baby gastenboek‘.

babyshower-versiering-2
Natuurlijk moet de aanstaande moeder in het middelpunt van de aandacht staan. Dat kan met onze sjerpen.

Babyshower versiering – Sjerpen

Zet de mommy to be in het zonnetje en geef haar een mooie sjerp! We hebben ze in verschillende soorten, bijvoorbeeld een Baby Boy sjerp voor als het een jongetje wordt, of juist een Baby Girl sjerp voor als ze in verwachting is van een meisje. Weet je nog niet wat het geslacht wordt? Dan hebben we leuke Mommy to be sjerpen in het wit met goud of in het roségoud.

Welke babyshower versiering vinden jullie het mooist?

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie!