babyshower-versiering
Babyshower, Blog

De mooiste babyshower versiering

babyshower-versiering

Organiseer jij binnenkort een babyshower voor je vriendin, schoonzusje, buurvrouw of collega? Dan word je vast net zo verliefd op onze nieuwe babyshower versiering als wij! De Oh Baby collectie zit vol babyshower versiering in botanische kleuren en goud. Perfect voor ouders die nog niet weten welk geslacht hun kindje heeft (of het natuurlijk nog een verrassing willen laten). Weten jullie al wel of het een meisje of een jongetje wordt? Dan kun je de neutrale babyshower versiering aanvullen met roze en blauwe decoratie.

babyshower-versiering-oh-baby

Mummy to be sjerp en Babyshower versiering

Zet de mummy to be even heerlijk in het zonnetje en geef haar deze prachtige mummy to be sjerp! De sjerp bevat shiny goudfolie letters en is afgewerkt met een mooi ivoorkleurig lint. Perfect om de mummy to be nóg meer te laten stralen!

De Oh Baby collectie zit verder vol met prachtige gouden babyshower versiering, zoals deze goudfolie paper fans. Hang ze aan de muur of in de tuin of gebruik ze als backdrop voor de photobooth!

Producten van de foto’s:
Mummy to be sjerp
Paper fans Gold Foil Oh Baby

babyshower-versiering-oh-baby

Babyshower hapjes

Geen babyshower zonder lekkere hapjes natuurlijk! Dikke kans dat jullie een heerlijke high tea of andere hapjes verzorgen voor de mummy to be! Deze te leuke cake toppers staan perfect op cupcakes, brownies, muffins of andere kleine hapjes. Enne: vergeet vooral jullie vieze vingers niet af te vegen aan deze prachtige servetten!

Producten van de foto’s:
Cupcake toppers Oh Baby
Servetten Oh Baby

babyshower-versiering-oh-baby

Babyshower gastenboek

Als aanstaande ouder krijg je van alle kanten advies: de beste luiers kun je daar kopen en zó kun je zien of het een meisje of een jongetje wordt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar soms kan het wel wat veel zijn. Had de mensheid daar maar wat op bedacht… Gelukkig is de mensheid zo slim! Met deze ‘Advice for the Parents’ kaarten kun je namelijk alle tips handig bundelen. En mocht er toch nog een tante tussendoor glippen met een ‘handige’ tip, dan kun je een beroep doen op je zwijgrecht en wijzen naar deze hippe kaarten.

Producten van de foto’s:
Babyshower kaarten Advice for the parents
Babyshower gastenboek Oh Baby houten blokken

babyshower-versiering-oh-baby

Babyshower versiering in roze en blauw

Weten jullie al wel of het een jongetje of een meisje wordt? Dan kun je de collectie perfect aanvullen met de blauwe en roze babyshower versiering van Oh Baby. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige tasselslingers in roze/blauw met goud. En natuurlijk hebben we de About to Pop! confetti ballonnen ook in roze en blauw. Super leuk!

Producten van de foto’s:
Tasselslinger Blue & Gold
Tasselslinger Pink & Gold
Confetti ballonnen About to pop! Roze
Confetti ballonnen About to pop! Blauw

Waar wacht je nog op? Shop alle Oh Baby babyshower versiering!

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.