gender-reveal-versiering
Blog, Gender Reveal

De leukste Gender Reveal versiering

gender-reveal-versiering-2
Ons ‘We wonder what you are?’ thema is perfect als Gender Reveal versiering.

Eén van de leukste dingen voor aanstaande ouders, is de wereld laten weten of ze in verwachting zijn van een jongetje of van een meisje. Dat kun je natuurlijk doen door een mooi opgemaakte Facebook post het net op te slingeren, maar je kunt het ook anders aanpakken. Een Gender Reveal party is de perfecte manier om het heugelijke nieuws groot aan te kondigen!

gender-reveal-versiering
Dé belangrijkste vraag: krijgen we een jongetje of een meisje?

We Wonder What you Are?

Waarschijnlijk word je al maanden overspoelt met de “Weten jullie al wat het gaat worden?” vraag. Daarom is het extra leuk om daar tijdens de Gender Reveal Party nog lekker even op terug te komen. We hebben in ons We Wonder What you Are? thema heel veel Gender Reveal versiering die je daarbij kan helpen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuk Team Boy & Team Girl stickers? Als iemand al tijden roept dat jullie écht een meisje gaan krijgen, dan wordt diegene beloond met een roze sticker. Op die manier kun je direct zien welk geslacht voorop staat in de peilingen!

gender-reveal-versiering-3
Verhoog de spanning met deze té leuke cake topper.

Serveren jullie taart aan jullie gasten? Dan is het wel zo leuk om daar een hippe cake topper bovenop te zetten. Op die manier wordt de spanning nog even extra opgevoerd.

En nog een kleine tip: je kunt de taart ook direct gebruiken om het grote nieuws bekend te maken. Zo kun je de cake aan de binnenkant roze of blauw laten kleuren, zodat iedereen bij het aansnijden direct weet of jullie een jongetje of een meisje krijgen. Super leuk!

gender-reveal-versiering-4
Ons Boy or Girl thema is perfect als Gender Reveal versiering!

Boy or Girl

Natuurlijk hebben we nog veel meer Gender Reveal versiering. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze ‘Boy or Girl’ papieren bordjes, papieren bekertjes en servetten? Dat scheelt je een hoop afwas na de Gender Reveal Party, omdat je de papieren bekertjes en bordjes gewoon weg kunt gooien. Daarnaast ruimen de gasten ook al een deel van de kruimels op met de servetten. Super handig!

gender-reveal-versiering-5
Altijd leuk tijdens een Gender Reveal Party: foto’s maken!

Bij ons ‘Boy or Girl’ thema passen ook deze te leuke photobooth props. Daarmee maak je de meest hilarische foto’s en het zorgt er ook voor dat je gasten wat te doen hebben tijdens het feestje. Extra voordeel: je maakt daarmee ook een hele mooie herinnering voor later. Super leuk om uiteindelijk te laten zien aan jullie zoon of dochter (“Oma dacht dat we een meisje zouden krijgen, haha!”).

gender-reveal-versiering-6
Ons Twinkle Twinkle thema kan als babyshower versiering of als Gender Reveal versiering gebruikt worden.

Twinkle Twinkle

Met ons Twinkle Twinkle thema kun je alle kanten op. Je kunt het gebruiken als het geslacht al bekend is (bijvoorbeeld bij een babyshower), maar het is ook perfect als Gender Reveal versiering. Dat komt omdat heel veel decoratie in roségoud is en dus gebruikt kunnen worden voor zowel een jongetje als een meisje.

Uiteraard zit er ook decoratie bij die de spanning op de Gender Reveal party nog even lekker verhogen. Hoe leuk is het namelijk om deze grote piñata op te hangen, in de vorm van een vraagteken? Je kunt ‘m heel gemakkelijk zelf vullen met de meegeleverde confetti. Super leuk voor de daadwerkelijke Gender Reveal!

gender-reveal-versiering (1)
Deze piñata is een super leuke manier om het geslacht bekend te maken.

Maar we hebben nog veel meer Gender Reveal versiering waarmee je het geslacht bekend kun maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze confetti kanonnen? We hebben ze gevuld met roze confetti en met blauwe confetti. Of de taart ijsfonteinen? Als je die aansteekt, laten ze een roze of een blauwe vlam zien. Hoe vet!

En als laatste is het doorprikken van een mega ballon ook altijd een goed idee. We hebben ze in twee varianten: Oh Baby voor een eerste baby en Twinkle Twinkle voor als jullie kindje grote broer of zus wordt!

Welke Gender Reveal versiering vinden jullie het mooist?

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.