gender-reveal-party
Blog, Gender Reveal

Gender Reveal Party: 10 super leuke Gender Reveal ideeën!

gender-reveal-party

Gender Reveal Party

De Gender Reveal Party is een trend die over is komen waaien uit Amerika. En dat vinden wij helemaal niet erg, want de Gender Reveal Party is LEUK!

Als je zwanger bent, ben je natuurlijk súper nieuwsgierig naar welk geslacht jullie baby heeft. En niet alleen jullie zijn daar benieuwd naar… Waarschijnlijk kunnen jullie familieleden en vrienden ook niet wachten tot ze weten of het een jongetje of een meisje wordt! Daarom kun je tijdens een Gender Reveal Party het geslacht op een spectaculaire wijze bekend maken.

gender-reveal-party
Het wordt een meisje! Shop deze confetti popper.

Waarom een Gender Reveal Party?

Ten eerste is het natuurlijk super leuk om een (klein) feestje te geven ter ere van jullie kleine spruit! Iedereen is hartstikke blij met de komst van de kleine, dus daar mag je best even bij stilstaan.

Ten tweede is het ook nog eens hartstikke handig om iedereen te laten weten wat het geslacht is van jullie baby. Nu kan iedereen zijn cadeaus namelijk hierop aanpassen!

gender-reveal-party
Zijn jullie gasten Team Boy of Team Girl?

Team Boy of Team Girl

Voordat jullie het geslacht bekend maken, is het leuk om even te peilen wat jullie gasten denken. Wie is er Team Boy en wie is er Team Girl? Laat jullie gasten bij binnenkomst een Team Boy of Team Girl sticker op hun trui plakken!

Gender Reveal ideeën

gender-reveal-party
Gender Reveal confetti ballon
gender-reveal-party
Gender Reveal confetti ballon: Little Sister or Little Brother?

1. Gender Reveal ballon

Eén van onze favoriete Gender Reveal ideeën blijft toch wel de Boy or Girl confetti ballon. Deze zwarte ballonnen vul je van tevoren met blauwe of roze confetti. Om het plaatje compleet te maken hangen er ook nog roze en blauwe tassels aan. Op de Gender Reveal Party prikken de aanstaande ouders de ballon kapot en dwarrelt er roze of blauwe confetti naar beneden. Hebben jullie al een kindje? Dan is het super leuk om de Little Sister or Little Brother ballon te gebruiken.

gender-reveal-party
De Boy or Girl cake topper maakt de Gender Reveal taart helemaal af!

2. Gender Reveal taart

Veruit de lekkerste manier is natuurlijk de Gender Reveal taart! Ben je handig in de keuken? Dan kun je zelf een Gender Reveal taart bakken. Kleur de cake van binnen roze of blauw met kleurstoffen. Of vul een gat in het midden van de taart met roze of blauwe M&M’s of muisjes. Zodra je de taart aansnijdt, rollen de gekleurde snoepjes eruit. Super leuk! Ben je geen keukenprinses? Laat het bakken van de taart dan over aan een bedrijf of neem een vriendin in vertrouwen en laat haar de taart bakken. Extra voordeel van de Gender Reveal taart? Je hebt gelijk een lekker hapje voor alle gasten!

De Boy or Girl cake topper maakt de Gender Reveal taart helemaal af!
gender-reveal-party
Maak het geslacht bekend met een Gender Reveal confetti kanon in blauw of roze!

3. Gender Reveal confetti kanon

Ook een toppertje: maak het geslacht van jullie baby op een spectaculaire wijze bekend met een Gender Reveal confetti kanon! De kanonnen zijn gevuld met roze of blauwe confetti, maar door de gouden buitenkant kunnen de gasten dat van tevoren niet zien.

gender-reveal-party
Welke kleur komt er uit de ijsfontein: roze of blauw?

4. Gender Reveal ijsfontein

Dit Gender Reveal idee vinden wij stiekem het vetst! Zet een ijsfontein in de taart en laat de kleur van het vuur verklappen wat het geslacht van de baby is! Wordt het een roze vlam of een blauwe?

gender-reveal-party
Gender Reveal piñata

5. Gender Reveal piñata

Ben je op zoek naar een hip Gender Reveal idee? Kies dan voor een Gender Reveal piñata! Je vult het roségouden vraagteken van tevoren met blauwe of roze confetti. Hang de piñata op en sla ‘m met een stok kapot, zodat de roze of blauwe confetti eruit dwarrelt. Extra hilarisch: laat je – zoals je bij een normale piñata ook doet – van tevoren blinddoeken, zodat je geen idee meer hebt waar je moet slaan.

gender-reveal-party
Gender Reveal cracker

6. Gender Reveal cracker

Een Christmas cracker, maar dan cooler: de Gender Reveal cracker! De cracker vul je van tevoren met roze of blauwe confetti. Op het bijgeleverde briefje kun je een mooie boodschap schrijven. Op de Gender Reveal Party nemen beide ouders één kant van de cracker. Daarna is het een kwestie van hard trekken! De Gender Reveal cracker zal uit elkaar spatten en de confetti op de grond doen dwarrelen.

gender-reveal-party
Super origineel: Gender Reveal kraskaarten!

7. Gender Reveal kraskaarten

Een super origineel Gender Reveal idee: kraskaarten! Op elke kaart kun je zelf het geslacht schrijven. Vervolgens kun je er een krassticker overheen plakken. Geef iedere gast een kraskaart op de Gender Reveal Party en laat ze maar krassen! Ook leuk: houd de gasten nog een beetje in spanning en geef ze de kraskaart mee naar huis!

gender-reveal-party
Gender Reveal confetti poppers

8. Gender Reveal confetti poppers

Deze schattige Gender Reveal confetti poppers zijn ook perfect om het geslacht van jullie kleine mee bekend te maken. Je popt het goede nieuws zo de wereld in! De confetti poppers zijn gevuld met blauwe/roze en zilveren sterretjes.

gender-reveal-party
Maak een Gender Reveal foto met onze Gender Reveal photobooth props!

9. Gender Reveal foto

Natuurlijk kun je het geslacht van jullie kleintje ook bekend maken met een foto. Kun je ‘m meteen op social media delen! Met onze Gender Reveal photobooth props maak je op de Gender Reveal Party niet alleen de leukste foto’s met familie en vrienden; je kunt er ook het geslacht mee verklappen! Extra props als je een foto met iedereen weet te maken, terwijl jij stiekem DE boy/girl prop in je handen weet te houden, zodat iedereen op de foto ineens het geslacht ziet! Tadaaa!

gender-reveal-party
Hang een sjerp om: It’s a Baby Boy of It’s a Baby Girl!

10. Gender Reveal sjerp

Laat de aanstaande moeder op de Gender Reveal Party entree maken terwijl ze een sjerp om heeft met It’s a Baby Boy of It’s a Baby Girl erop. Super cute!

gender-reveal-versiering
Kleed de Gender Reveal Party aan met onze Gender Reveal versiering!

Gender Reveal versiering

Geef jij binnenkort een Gender Reveal Party? Vergeet dan de versiering niet! In onze shop vind je een groot assortiment hippe Gender Reveal versiering volgens de laatste trends. Let’s get that party started!

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.