feestartikelen-party-box
Blog, Feestjes, Kinderfeestjes

Party boxen, in één keer klaar!

feestartikelen-party-box

Oeps, er komt alweer heel snel een verjaardag aan! Je moet nog een taart bakken, het huis poetsen en überhaupt mensen uitnodigen voor het feestje. Je hebt helemaal geen tijd om alle feestartikelen bij elkaar te zoeken! Geen zorgen, want wij hebben iets nieuws: party boxen! In die boxen zit alles wat je nodig hebt voor een top feestje. Van slingers tot ballonnen en van cake toppers tot rietjes. Met onze party boxen heb je in één keer alles in huis en weet je zeker dat je niks vergeet. Hoe makkelijk is dat?!

feestartikelen-eerste-verjaardag

One Today in roze of blauw

Wordt jouw kleintje binnenkort één? Woehoe, dan is het tijd voor een eerste verjaardagsfeestje! Natuurlijk wil je alles uit de kast halen, maar met zo’n kleintje in huis is de kans groot dat je weinig tijd hebt om alle feestartikelen bij elkaar te zoeken. Say no more! 

In deze ‘One Today’ party box zit alle feestversiering die je nodig hebt voor een geweldig feestje voor de eerste verjaardag van jullie kindje. De party boxen komen in blauw of roze. Tip: deze party box is ook perfect om te gebruiken als feestversiering voor een cake smash!

Inhoud: 5 confetti ballonnen, 1 gouden kroontje of hoedje, 1 tasselslinger (16 tassels) en 1 ‘One Today’ slinger goud.

Producten van de foto’s:
Party box One Today pink
Party Box One Today blue

feestartikelen-party-box-eerste-verjaardag

First Birthday in roze of blauw

Ook de First Birthday party boxen zijn gericht op de eerste verjaardag van jullie kindje. Deze boxen zijn nóg completer dan de One Today party boxen. Perfect voor als je echt alles uit de kast wilt halen! De boxen komen in de kleurencombi’s: Pink & Gold of Blue & Silver.

Inhoud: 1 banner ‘One’, 1 vlaggetjesslinger, 6 cupcake toppers, 6 cupcake wrappers, 1 cake topper, 10 rietjes, 6 ballonnen, 1 streamer en 1 rol satijnlint.

Producten van de foto’s:
Party box First Birthday Pink & Gold
Party Box First Birthday Blue & Silver

feestartikelen-party-box

Party Box Dinosaur

Alle stoere jongens en meisjes verzamelen: het is tijd voor een dino feestje! In deze party box zit alles wat je nodig hebt voor een geweldig dino kinderfeestje! ROAR!

De dinosaur feestartikelen zijn bij ons favoriet voor een kinderfeestje. De zwart/witte feestdecoratie wordt gecombineerd met de kleuren mintgroen en goud. Deze collectie is perfect voor alle stoere avonturiers die liever buitenspelen dan achter de tv zitten.

Inhoud: 1 Dino Party banner, 1 vlaggetjesslinger, 6 cupcake wrappers, 5 cake toppers, 2 snoepbakjes, 10 rietjes, 6 feestfluitjes, 6 ballonnen, 1 zilveren streamer en 1 rol groen satijnlint.

Producten van de foto’s:
Party box Dinosaur

feestartikelen-party-box

Party Box Unicorn

Een unicorn feestje is hip! En dat snappen wij heel goed, want met dit thema organiseer je een magisch feestje voor ieder kind! Vol pastelkleurige feestversiering, glitters en lekkernijen.

Met onze party box Unicorn zit je in één keer goed en heb je alle feestartikelen bij elkaar voor het perfecte Unicorn feestje.

Inhoud: 1 slinger, 5 cake toppers, 3 paper fans, 10 rietjes, 6 feestfluitjes, 2 stickers, 6 ballonnen, 1 zilveren streamer en 1 rol lichtroze satijnlint.

Producten van de foto’s:
Party box Unicorn

Voor welke party box ga jij?

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.