Blog, Kinderfeestjes

Thema feestje: Prinsessen kinderfeestje

Hoe leuk is het om voor de verjaardag van je kind een thema feestje te geven? Wij weten zeker dat hij of zij dat fantastisch vindt! Daarom hebben we al onze decoratie voor kinderfeestjes in een aantal handige thema’s onderverdeeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ‘Prinsessen Kinderfeestje’ thema? Perfect voor alle meiden die ervan dromen om een prinses te zijn!

Prinsessen kinderfeestje decoratie 1. Kroontjes

De eerste decoratie die perfect is voor een ‘Prinsessen Kinderfeestje’ is een kroontje. Dan voelt de jarige zich direct een prinses! We verkopen verschillende kroontjes, maar deze bovenstaande zilveren glitter kroontjes zijn voor dit feest perfect! Je kunt de kroontjes gemakkelijk vastmaken met het roze lint.

Prinsessen kinderfeestje decoratie 2. Bekertjes ‘Princess’

Maar we hebben meer decoratie voor een prinsessen kinderfeestje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze super leuke bekertjes, met ‘Princess’ er op gedrukt? Ideaal als decoratie, maar ook fijn voor moeders of vaders die geen zin hebben om de volgende dag een grote vaat te moeten schoonmaken!

Prinsessen kinderfeestje decoratie 3. Slinger

En natuurlijk de finishing touch: een mooie ‘Princess’ slinger! Deze slinger is gemaakt van glanzend papier en past perfect bij de overige decoratie van het prinsessen kinderfeestje. Hiermee maak je de decoratie helemaal af!

Maar natuurlijk hebben we nog veel meer decoratie voor een prinsessen kinderfeestje. Zo hebben we nog een hippe slinger met zilveren kroontjes, schattige roze servetten en nog veel meer prinsessen decoratie!

Wat vind jij van ons prinsessen thema?

Je vindt de complete collectie hier!

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.