Blog, Vrijgezellenfeest

7x de hipste artikelen voor je vrijgezellenfeest

Je loopt net door de voordeur, op weg naar een voorgesprek met de videograaf van jullie bruiloft, als je opeens een limousine in wordt getrokken. Verrassing! Met een beetje geluk heb je namelijk voor jullie grote dag nóg een feestje: je vrijgezellenfeest! Om die dag nog wat specialer te maken hebben we een thema vol met de hipste vrijgezellenfeest artikelen. Team Bride!

Vrijgezellenfeest decoratie 1: Team Bride plaktattoos

Hoe tof zijn deze (tijdelijke) plaktattoos? Geef alle meiden op het vrijgezellenfeest een roségouden tattoo zodat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen.

Vrijgezellenfeest decoratie 2: Team Bride badges kit

Goed, de tattoos zijn opgeplakt: tijd voor deze hippe badges! De badges en stickers worden apart geleverd, zodat je de stickers kunt kiezen die jij nodig hebt! In elk pak zitten 6 badges en 9 stickers met de teksten: bride to be, maid of honour, bridesmaid, mother of the bride, mother of the groom, flower girl en team bride. Draag ze op jullie vrijgezellenfeest en stop ze in de goodiebag om mee naar huis te nemen!

Vrijgezellenfeest decoratie 3: ‘Bride to be’ sjerp

Wat is een hip vrijgezellenfeest zonder een sjerp? Deze ‘Bride to be’ sjerp past perfect bij de overige vrijgezellenfeest artikelen en zal door iedere Bride to be met trots gedragen worden! Maar dat is nog niet het enige, we hebben namelijk nog meer leuke sjerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Bridesmaid‘ en ‘Team Bride‘ sjerpen? Super hip en tegen sjerpe prijzen ?

Vrijgezellenfeest decoratie 4: Team Bride brillen

Picture or it didn’t happen! En als er dan toch foto’s gemaakt worden, waarom dan geen Instagram waardige? Dat gaat zeker lukken met deze Team Bride brillen! Hilarische herinneringen gegarandeerd!

Vrijgezellenfeest decoratie 5: Team Bride goodiebags

Al de hiervoor genoemde Team Bride artikelen kunnen perfect mee in een goodiebag! Door de hippe kleuren passen ze super goed bij de overige artikelen.

Vrijgezellenfeest decoratie 6: Team Bride kaarten

Hoe leuk zijn deze Advice for the bride to be kaarten? Geef de Bride to be grappige huwelijksadviezen op deze gave roségouden Team Bride kaarten met prachtige folieletters! Super leuk als activiteit of cadeau op het vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest decoratie 7: Team Bride photobooth props

Aan het einde van je vrijgezellenfeest met iedereen nog één foto maken? Dat kan perfect met deze hippe Team bride photobooth props! Hilarische foto’s gegarandeerd!

We hebben nog veel meer vrijgezellenfeest artikelen!
Je vindt de complete collectie hier!

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.