feestartikelen
We hebben bijna 2.000 feestartikelen op voorraad!

Het hele jaar door zijn er feestjes genoeg! Want of je nou geslaagd bent, zwanger bent, een vrijgezellenfeest hebt, een kinderfeestje organiseert of feestartikelen zoekt voor je verjaardag: bij ons vind je de feestartikelen die je zoekt!

Om je een idee te geven van alle feestartikelen die we in onze shop hebben, laten we hieronder onze favorieten zien. Kijk je mee?

feestartikelen
Het is nooit te koud voor een tropisch feestje!

Feestartikelen – Thema feestjes

Heb je binnenkort een verjaardag of bijvoorbeeld een kinderfeestje? Dan is het wel zo leuk om dat in een bepaald thema te doen. We hebben heel veel feestartikelen onderverdeeld in verschillende thema’s, zodat er gegarandeerd wel wat voor je bij zit.

Heb je bijvoorbeeld zin in een tropisch feestje? Neem dan eens een kijken ons ‘Tropic Like it’s Hot’ thema. Daarin vind je heel veel feestartikelen in de kleuren groen en goud. Zijn dat niet helemaal je kleuren? Geen probleem! In ons Tropical Summer thema, ligt het accent meer op roségoud.

feestartikelen-5
Ons Space Party thema zit vol met feestartikelen voor stoere jongen en meisjes.

Feestartikelen – Kinderfeestjes

Heb je jonge kinderen? Dan is het wel zo leuk om een thematisch kinderfeestje te geven. Wij weten zeker dat ze dat fantastisch zullen vinden! Heb je bijvoorbeeld super stoere kinderen? Dan zijn onze Space Party of Roarsome thema’s misschien wel iets voor je.

Maar natuurlijk hebben we ook feestartikelen voor alle prinsen en prinsessen die houden van pastel kleuren. Mooie voorbeelden daarvan zijn ons prinsessen thema of ons Pastel Party of Pastel Dream thema!

feestartikelen-3
Maak een sprong terug in de tijd met ons Roarsome thema

Uiteraard hebben we nog veel meer thema’s vol met feestartikelen voor kinderfeestjes.

Feestartikelen – Babyshower of vrijgezellenfeest

Is er een leuke verandering in je leven? Tijd voor een feestje! Is bijvoorbeeld je beste vriendin zwanger? Dan is het wel zo leuk om een babyshower voor haar te organiseren. Wij helpen je daar graag bij, met al onze feestartikelen die uitermate geschikt zijn voor een babyshower.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Twinkle Twinkle thema. Door de roségouden kleur is dit thema perfect als je nog niet weet of het een jongetje of meisje wordt. Weet je het al wel? Dan kun je het heel gemakkelijk aanvullen met bijvoorbeeld roze confetti ballonnen of blauwe confetti ballonnen.

Maar natuurlijk zijn er nog meer belangrijke momenten die vragen om een feestje. Trouwen bijvoorbeeld! Voorafgaand aan de grote dag is het wel zo leuk om met alle meiden nog even afscheid te nemen van het ongetrouwde bestaan. Dat kan met onze leuke vrijgezellenfeest thema’s, vol feestartikelen met romantische kleuren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ons Floral Hen thema.

feestartikelen-2
Kunnen jullie ook nooit wachten tot het weer kerst of Pasen is?

Feestartikelen – Feestdagen

Is het al kerst? Of Pasen? Het maakt ons niet uit, als we ons huis maar kunnen decoreren met die schattige feestartikelen. Zo hebben we heel veel verschillende kerstversiering in onze shop, handig ingedeeld per categorie. Hou je bijvoorbeeld van gouden en zilveren kerstversiering? Kijk dan vooral even bij ons Christmas Night thema. Is rustiek meer je ding? Dan is ons Rustic Christmas thema echt iets voor jou!

Maar ook voor andere feestdagen hebben we geschikte feestartikelen. Zo vind je de meest romantische feestartikelen in onze Valentijn categorie. Heb je de lente in je bol? Dan is het tijd om het huis of je winkel in Paasstemming te brengen, met onze leuke feestartikelen voor Pasen.

Je ziet het al: we hebben voor elke gelegenheid geschikte feestdecoratie. Daarom zeggen we bij What a Wonderful Day ook altijd:

“het leven is een feest, maar je moet zelf onze slingers ophangen ;)”

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie!