feestversiering-4
We hebben al onze feestversiering handig in thema’s onderverdeeld. Zo vind jij de perfecte decoratie, voor bijvoorbeeld een Flamingo Party.

Feestversiering – Gave feestversiering mag natuurlijk niet ontbreken op je gave feestje! Daarom zijn wij 24/7 op zoek naar de allerleukste feestversiering: van leuke slingers tot hippe ballonnen en mooie lampionnen. Alles wat ontzettend leuk is en voldoet aan de laatste trends, komt in het What a Wonderful Day magazijn te liggen.

feestversiering-5
Ook voor alle feestdagen hebben we geschikte feestversiering, zoals bijvoorbeeld Halloween.

Daarom hebben we voor ieder wat wils: van hippe halloween decoratie tot de leukste decoratie voor je babyshower! Zoek op feestdag of op thema en laat je inspireren door de laatste trends.

De leukste feestversiering 

Eén van leukste feestartikelen zijn toch wel onze lampionnen. Met lampionnen tover je namelijk in mum van tijd de feestzaal of je huiskamer om tot een sprookje! Zeker als je ze verlicht met onze led-lampjes. Het effect is super sfeervol!

Het is extra gaaf als je ze combineert met andere feestartikelen, zoals honeycombs en pompoms

Daarnaast hebben we ook heel veel verschillende tekstbordjes! Op die manier kun je bijvoorbeeld je gasten direct laten zien waar ze naartoe moeten voor jouw kick ass feestje!

feestversiering-3
Hoe leuk zijn deze schattige taartkaarsjes voor bijvoorbeeld een kinderfeestje?

Hippe decoratie voor een kinderfeestje 

Natuurlijk hebben we ook heel veel feestversiering voor een kinderfeestje, handig gecategoriseerd per thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Prinsessen thema? Perfect als je dochter ook het liefste de hele dag in haar prinsessenjurk rondloopt. Of ons hippe ‘Flamingo Party‘ thema. Daarvan krijg je meteen zin in de zomer. Super leuk voor verjaardagen, kinderfeestjes of een zomerse barbecue!

feestversiering
Kleed de dinertafel of candy table leuk aan met onze tafeldecoratie.

Alles voor de dinertafel 

We hebben ook heel veel feestdecoratie om je dinertafel aan te kleden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hippe cake toppers, tafellopers en servetten. Op die manier wordt jouw kick ass feestje gegarandeerd onvergetelijk!

feestversiering-2
Proost! Maak je favoriete drankje extra speciaal, met onze hippe rietjes.

Vol ons op Social Media 

Zoek je nog meer inspiratie? Op onze blog schrijven we regelmatig over de nieuwste trends. En voor nóg meer inspiratie kun je ons volgen op Instagram en Facebook, waar we dagelijkse de allerleukste feestversiering en sfeerbeelden delen!

Wanneer ga jij weer een feestje geven?

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie!