kerstversiering-4

Bij What a Wonderful Day zijn we gek op Kerstmis! Daarom gaan we altijd in het najaar druk op zoek naar de laatste trends op het gebied van kerstversiering en kerstdecoratie. Op die manier kun je altijd bij ons terecht voor de hipste kerstdecoratie voor de gezellige periode van het jaar!

kerstversiering-3

Kerstversiering – Verschillende collecties

We hebben onze kerstversiering handig ingedeeld in verschillende collecties, zodat je heel gemakkelijk decoratie kunt vinden dat goed bij elkaar past. Een voorbeeld daarvan is onze ‘Rustic Christmas’ collectie. In dat thema zie je heel veel natuurlijk kleuren en materialen in combinatie met juten. Neem bijvoorbeeld deze mooie houten rendier slinger. Dat past perfect bij het groen van de kerstboom. Of deze fantastische dennenboom guirlande? Die staat super mooi boven de open haard.

Een ander populaire collectie is de ‘Red & Gold’ collectie. Daarin vind je veel kerstversiering in traditionele kerstkleuren, zoals rood en goud. Een voorbeeld daarvan zijn de hippe ‘Merry & Bright’ servetten en de rietjes met belletjes. Op deze manier is je huis aankleden volgens de laatste kersttrends wel heel makkelijk!

kerstversiering

Kerstversiering – Alles voor het kerstdiner

Zoek je hippe decoratie voor bij het kerstdiner? Zoek dan vooral niet verder! We hebben namelijk alles wat je nodig hebt voor het kerstdiner, zoals bijvoorbeeld onze hippe bordjes, bekertjes en servetten. Op die manier wordt het aankleden van de kersttafel wel heel makkelijk.

Kun je overigens hier niet alles vinden wat je nodig hebt? Geen enkel probleem! We hebben nog veel meer kerstversiering in onze speciale kerstwebshop: What a Wonderful Christmas! Daar presenteren we elk jaar in oktober dé kersttrends voor dit jaar!

kerstversiering-2

Kerstversiering – Volg ons online

Op zoek naar nog meer inspiratie voor kerstdecoratie? Volg ons dan op Instagram en Facebook, of lees onze blogs. In de kerstperiode laten we regelmatig de hipste kerstartikelen voorbij komen in onze feed. En zoek je nog iets wat je niet terugvind in onze shop? Laat het ons dan vooral weten, zodat we voor je op zoek kunnen!

Weet jij al voor welk kerstthema je gaat dit jaar?

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie!