kinderfeestje-versiering-4
Kinderfeestje versiering voor de stoere jongens en meisjes: ons Roarsome thema!

Natuurlijk wil je dat de verjaardag van je kleintje onvergetelijk wordt en daarom ben je er in je hoofd al tijden mee bezig. Waar haal ik een lekkere taart? Hoe ga ik dat doen met de uitnodigingen? Welk kinderfeestje thema kies ik? Gelukkig kunnen wij je helpen met het zoeken van de juiste kinderfeestje versiering!

We hebben namelijk al onze feestdecoratie handig onderverdeeld in thema’s, uiteenlopend van kinderfeestje versiering voor de stoere dino liefhebbers tot kinderfeestje versiering voor prachtige ballerina’s. Kijk je mee naar onze favoriete kinderfeestje thema’s?

kinderfeestje-versiering-2
Alle flamingo’s verzamelen! Wie wordt er nou niet vrolijk van dit kleurrijke kinderfeestje thema?

Kinderfeestje versiering – Flamingo Party

Wie wordt er nou niet blij van flamingo’s? Wij denken dat de kids heel vrolijk worden van deze kleurrijke versiering voor kinderfeestjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mega folieballon? Daarmee tover je de saaiste ruimte in mum van tijd om tot de perfecte locatie voor het kinderfeestje.

Heb je allemaal cupcakes gemaakt? Dan zorgen onze vrolijke flamingo cupcake toppers voor de finishing touch. Hang als laatste nog een aantal slingers op en je bent er helemaal klaar voor. Hier vindt je het complete Flamingo Party thema.

kinderfeestje-versiering
Ook leuk in de koude wintermaanden: een tropisch kinderfeestje thema!

Kinderfeestje versiering – Let’s go Wild

Gotta buy me a ticket to the tropics.” Doe als Gerard Joling en omarm je liefde voor de tropen.

Dat kan heel gemakkelijk met ons tropische kinderfeestje thema ‘Let’s go Wild’. Daarin vind je heel veel kinderfeestje versiering voor alle stoere jongens en meisjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze fantastische ‘Let’s go Wild’ cake topper. Wij weten zeker dat de kids dat fantastisch zullen vinden!

En als je de ontdekkingsreiziger in je kind helemaal aan wilt wakkeren, dan is het ook leuk om van deze fantastische ballonnen op te hangen. Kom maar op met die ‘Best parent of the Year’ award!

kinderfeestje-versiering-3
Verras de kids met een lekkere traktatie, zoals bijvoorbeeld van die hippe, kleurrijke donuts!

Kinderfeestje versiering – Pastel Party

Houden de kids niet van tropische kleuren van het voorgaande kinderfeestje thema? Geen paniek, we hebben nog veel meer verschillende thema’s! Een voorbeeld daarvan is ons Pastel Party kinderfeestje thema. Daarin vind je heel veel feestversiering in lichtere pastel kleuren.

Wat dacht je bijvoorbeeld van die fantastische donut wall? Dan is het feestje echt in één hap geslaagd! Of een folieballon met de naam van de jarige er op? Wij weten zeker dat ze dat fantastisch zullen vinden!

feestartikelen-5
“To Infinity and Beyond” met ons Space Party thema.

Kinderfeestje versiering – Space Party

Het is belangrijk dat de kinderen weten dat alles mogelijk is. Een kinderfeestje thema dat dat perfect aangeeft is ons Space Party thema. Wij weten zeker dat de kids vol met prachtige dromen het feestje verlaten.

Een voorbeeld van kinderfeestje versiering dat prachtig in dit thema past, is de cake topper Space Party. Daarmee tover je de verjaardagstaart in één keer om tot een kosmisch spektakel.

Wat vind jij het mooiste kinderfeestje thema?

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie!