feestartikelen-over-ons-what-a-wonderful-day

What a Wonderful Day

Wij, Marieke en Geert, zijn de eigenaren van What a Wonderful Day. We zijn getrouwd en allebei dol op feestdagen! Daarom was het voor ons niet meer dan logisch dan dat onze derde webshop een feestwebshop zou worden. In 2017 openden we What a Wonderful Day en inmiddels is het met 4 webshops (What a Wonderful Wedding, What a Wonderful Christmas & De Spelletjes Vrienden) een gezellige drukte in ons magazijn.

Het hele jaar door verzamelen wij de allermooiste feestartikelen volgens de laatste trends, zodat jij jouw feestje prachtig kan aankleden. Alsof het zó van Pinterest komt! Onze feestversiering komt uit de hele wereld: van Engeland tot Polen en van Amerika tot Frankrijk.

Dus… waar wacht je nog op? Shop feestartikelen voor jouw verjaardag, kinderfeestje, babyshower of feestdag! Kun je iets niet vinden of heb je een andere vraag? Neem even contact met ons op! We helpen je graag!

geert-kuit

Geert

Eigenaar

Geert richtte – samen met Marieke – in 2017 What a Wonderful Day op. Zijn favoriete feestdag is Halloween en het allerliefste viert hij dat in Amerika (want daar vieren ze dat nog véél uitgebreider!).

Favoriete feest:
Halloween

marieke-kuit-van-woesik

Marieke

Eigenaar

Marieke richtte in 2017 – samen met Geert – What a Wonderful Day op. Haar lievelingsfeest is Kerst, maar dat hadden jullie vast al geraden door de webshop What a Wonderful Christmas!

Favoriete feest:
Kerst

feestartikelen-vacature-what-a-wonderful-day

Jij?

Altijd in voor een feestje!

Ben jij gek op feestjes en zou je het liefste elke dag bezig willen zijn met feestdagen en decoratie? Dan zoeken wij jou! Kijk bij onze vacatures om te zien of je aansluit bij wat wij zoeken.