vrijgezellenfeest-accessoires-4

De hipste vrijgezellenfeest accessoires

Wil je voor een Bride to Be een vrijgezellenfeest organiseren? Of ben je als aanstaande bruid bang dat je in foute pakjes door de stad moet lopen tijdens je vrijgezellenfeest? Geen paniek! Dankzij onze Team Bride collectie hoeft niemand zich meer zorgen te maken over de accessoires van een vrijgezellenfeest! In die collectie zitten namelijk heel veel verschillende hippe artikelen voor een super hip en clássy vrijgezellenfeest!

Is de Team Bride collectie niet helemaal wat je zoekt? Dan is de ‘I Do Crew’ collectie vast iets voor jou! Door de combinatie van goud en marmer is het ‘I Do Crew’ thema super hip!

vrijgezellenfeest-accessoires-2

Bride to be sjerp

Wat is een vrijgezellenfeest zonder een leuke sjerp? Wat ons betreft niet veel. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze gave ‘Bride to Be’ sjerp? Perfect voor elke hippe Bride to Be! Maar ook de vriendinnen en de familie van de aanstaande bruid worden niet vergeten! Met de Team Bride plaktattoos en de Team Bride badges kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen. En willen jullie aan het einde van het vrijgezellenfeest nog een Instagram waardige foto maken? Dat kan met de hippe Team Bride brillen.

Liever een andere sjerp? Geen enkel probleem! Ook in de ‘I Do Crew’ collectie hebben we een super mooie ‘Bride to be’ sjerp!

vrijgezellenfeest-accessoires-3

Vrijgezellenfeest accessoires

Maar we hebben nog veel meer vrijgezellenfeest accessoires! Je kunt met de Team Bride slinger, de Team Bride paper fans en de Team Bride ballonnen elke ruimte omtoveren tot dé perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest! En hadden jullie nog niet genoeg aan de Team Bride brillen voor een hippe foto na afloop? Met onze Team Bride photobooth props wordt het gegarandeerd een dolle boel! Maar dat is nog niet alles, we hebben nog veel meer Team Bride & I Do Crew accessoires!

Welke collectie vind jij het mooist?

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie!